Energy-service in de praktijk

Energy-service.be is een onafhankelijk expertise-kantoor gespecialiseerd in dienstverlening met betrekking tot energiezuinige woning. Voor een overzicht van al onze diensten kan u naar onze overzicht.

Energy-service.be is een dynamisch bedrijf dat dagelijks inspeelt op vooruitgang en is uitgerust met moderne technologische hulpmiddelen. De cultuur van ons bedrijf is vooral gericht op nauwkeurigheid, expertise en een persoonlijke aanpak gestoeld op gezond verstand en technische achtergrond.

Onafhankelijkheid dragen wij hoog in het vaandel. Door zowel juridisch als commercieel in totale onafhankelijkheid te werken, kunnen wij:

    

- advies verstrekken zonder vooroordelen 

- advies kan zonder dat wij gebonden zijn aan enig merk of systeem

- u de zekerheid bieden dat ook de minder goede bevindingen aan bod zullen komen tijdens metingen

Onder energiezuinige woningen vallen zowel nieuwbouw als renovatie. Elke type woningbouw heeft zo zijn eigenheid. Massief bouw, houtskelet bouw, massief houtbouw, etc. Ook voor niet residentiële woningen kunnen we u van dienst zijn. Voldoen aan het E-peil is een verplichting. Maar de zekerheid hebben dat er geen risico is op condensvorming (luchtdichtheid) of de zekerheid hebben dat u kan genieten van een gezond binnenklimaat (ventilatie meting) is van onschatbare waarde.

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn maken wij gebruik van volgende technologische hulpmiddelen: infrarood camera, rookgenerator, blowerdoor toestel, klimaatmeetapparatuur, ventilatie meetappartuur, hoogfrequentie vochtmeter, etc.

Voor meer informatie over onze services, bezoek onze Diensten pagina.